Teraz jest 28 cze 2022, o 21:28

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1280 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 cze 2018, o 08:27 
Offline
Gold Plated
Gold Plated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2011, o 23:25
Posty: 1856
Lokalizacja: Komorów
Data ur.: /// ZIPPO //
Tak jak Joguś pisze. To są chyba reguły poczty przychodzącej.


Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 7 cze 2018, o 08:27 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4708
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
oppiz napisał(a):
Na jakiego

Mozilla Thunderbird.
Używam od lat.
Ale na stacjonarnym.
W komórce możliwości są dwie: BlueMail albo AquaMail.

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Pilkunnussija, koneser tatara zjedzonego jak najpóźniej, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 7 cze 2018, o 08:35 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 3503
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
W pracy używam thunderbirda a na telefonie Aqua Mail

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 7 cze 2018, o 08:46 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2782
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Ja muszę zawodowo... na służbowym i telefonie mam Outlook.

Na prywatnym korzystam z klienta W10. Są lepsze, ale jakoś nie potrzebuję.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 26 cze 2018, o 13:41 
Offline
Gold Plated
Gold Plated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 11:33
Posty: 1822
Lokalizacja: Sokołów Młp.
Data ur.: J ZIPPO II
Dobra, pytanie do iPhoniarzy, bo mnie za chwilę krew zaleje z tym dziadostwem!
Ojciec kupił iPhone, włącza, wchodzi w kontakty a tam... wszystkie usługi SIM x50 - poczta głosowa, czaty, sraty, horoskopy - prawie 1000 (!!!) tego typu kontaktów. Więc wyjmuję kartę, wkładam do normalnego telefonu - nie ma nic. Do iPhone - znowu to samo... I teraz proszę, napiszcie mi jak z tego badziewia usunąć więcej niż jeden kontakt na raz. Czy ja jestem idiotą i nie potrafię tego znaleźć, czy faktycznie w XXI wieku telefony Apple nie potrafią skasować kilku numerów?! Szukam w necie, to mi każą jakieś aplikacje dodatkowe instalować. DO USUWANIA KONTAKTÓW?! Albo instrukcje w stylu: uruchom na PC TunesGo, podłącz swojego iPhone... SERIO? WTF?!

Pomóżcie, bo ojciec chce telefonem w ścianę rzucać...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 26 cze 2018, o 13:46 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 3503
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
Wchodzisz w https://contacts.google.com i tam usuwasz duplikaty.

A nie czekaj, to iPhone :rotfl: :rotfl:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 26 cze 2018, o 14:07 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 23:40
Posty: 3860
Lokalizacja: Lublin i okolice
Data ur.: || ZIPPO ||
Allegro: psmb
E-bay: psmb70
Ja innej opcji nie znam ...


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________
"Zostawcie to Polakom. Dla nich nie ma nic niemożliwego." - Napoleon Bonaparte (Somosierra, 1808)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 26 cze 2018, o 14:49 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4708
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
rolf napisał(a):
Ojciec kupił iPhone

...niech się ojciec męczy!

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Pilkunnussija, koneser tatara zjedzonego jak najpóźniej, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 19 lip 2018, o 16:52 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 23:40
Posty: 3860
Lokalizacja: Lublin i okolice
Data ur.: || ZIPPO ||
Allegro: psmb
E-bay: psmb70
Uwaga Androidowcy!

http://next.gazeta.pl/next/7,151243,236 ... BoxBizLink

_________________
"Zostawcie to Polakom. Dla nich nie ma nic niemożliwego." - Napoleon Bonaparte (Somosierra, 1808)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 1 maja 2020, o 17:36 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4708
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
Redmi Note 8T 4/64GB czy Motorola One Action 4/128GB? Co lepsze to zwykłego użytkowania?

Tapatalkam Moturą KaPińć

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Pilkunnussija, koneser tatara zjedzonego jak najpóźniej, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 5 maja 2020, o 09:11 
Offline
Midnight Chrome
Midnight Chrome
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 10:45
Posty: 504
Data ur.: \\\\ ZIPPO \\\\
Ja mam Note 8 pro i jest na prawdę super, zdjęcia rewelacja. Z czystym sumieniem mogę polecić Xiaomi, o Motoroli nie wiem nic :-)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 5 maja 2020, o 09:58 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2782
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Też Note 8 Pro mam i zadowolony jestem, szczególnie z czasu pracy na baterii.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 5 maja 2020, o 11:30 
Offline
Midnight Chrome
Midnight Chrome
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 maja 2013, o 17:08
Posty: 893
Lokalizacja: Katowice
Data ur.: | ZIPPO |
Ja mam Mi9T Pro, to kolejny mój telefon od Xiaomi . Poprzedni służył prawie trzy lata i wszystko było ok , dlatego również polecam Xiaomi.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 5 maja 2020, o 14:12 
Offline
Midnight Chrome
Midnight Chrome

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 23:01
Posty: 849
Data ur.: Brak
Allegro: fidusinski
Ja też Xiaomi mi note 10 i jest ok. Dzwoni :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 6 maja 2020, o 09:34 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4708
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
Dzięki!

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Pilkunnussija, koneser tatara zjedzonego jak najpóźniej, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 6 maja 2020, o 11:44 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 3503
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
A ja mam pocophone F1 i jest fajowy :-)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 8 maja 2020, o 22:19 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4708
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
To mi teraz powiedzcie, dlaczego to draństwo nie zapamiętuje mojego wyboru dzwonków?

Tapatalkam z Redmi Note 8T

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Pilkunnussija, koneser tatara zjedzonego jak najpóźniej, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 9 maja 2020, o 10:28 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2782
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Zrestartuj dokładnie po aktualizacjach.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 9 maja 2020, o 12:18 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4708
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
Kija tam. Wybieram z panelu "Dźwięki i wibracje" dzwonek lokalny, wybieram plik, którego chcę używać, po czym kretyńskie urządzenie uważa, że wie lepiej. I jest mu obojętne, czy to ma być budzik, dźwięk powiadomienia czy dzwonek połączenia. Chociaż ten ostatni akurat udało się ustawić przez "Kontakty".
Pomijam fakt, że brak szuflady aplikacji jest poroniony.

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Pilkunnussija, koneser tatara zjedzonego jak najpóźniej, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 9 maja 2020, o 21:25 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4708
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
Już wiem. Trza w katalogu MIUI stworzyć katalog Ringtone i tam wrzucić swoje dźwięki. A później aucie można ustawić.
Jeszcze tylko odkryję, jak usunąć systemowi szajs w stylu przeglądarki czy aplikacji Gmail i można się przyzwyczaić.

Tapatalkam z Redmi Note 8T

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Pilkunnussija, koneser tatara zjedzonego jak najpóźniej, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1280 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Wsparcie techniczne naszego forum phpBB3
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL