Teraz jest 16 lis 2018, o 00:38

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 paź 2018, o 20:55 
Offline
Street Chrome
Street Chrome

Dołączył(a): 27 paź 2018, o 20:50
Posty: 4
Data ur.: A ZIPPO 07
Siema, pomożecie mi? Kupiłem ostatnio pierwsze zippo, wczoraj przyszło. Mam poluzowany wkład, rusza się i wypada, czasem unosi sie gdy zamykam i blokuje. Co z tym zrobić? tutaj link, żeby pokazać jak to wygląda :(


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 27 paź 2018, o 20:57 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 2891
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
Wyciągnij wkład i rozegnij go :-)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 27 paź 2018, o 20:59 
Offline
Street Chrome
Street Chrome

Dołączył(a): 27 paź 2018, o 20:50
Posty: 4
Data ur.: A ZIPPO 07
gacoperz napisał(a):
Wyciągnij wkład i rozegnij go :-)

w jaki sposób?
dół dobrze siedzi, gorzej z górą


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 27 paź 2018, o 21:07 
Offline
Midnight Chrome
Midnight Chrome

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 23:01
Posty: 754
Data ur.: Brak
Allegro: fidusinski
to obudowę przez szmatkę zaciśnij


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 27 paź 2018, o 21:12 
Offline
Street Chrome
Street Chrome

Dołączył(a): 27 paź 2018, o 20:50
Posty: 4
Data ur.: A ZIPPO 07
fidusinski napisał(a):
to obudowę przez szmatkę zaciśnij

ale to jest luzne po tych krotszych stronach

jakbym wysłał do kliniki to musze płacić za cło?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 27 paź 2018, o 21:22 
Offline
Midnight Chrome
Midnight Chrome

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 23:01
Posty: 754
Data ur.: Brak
Allegro: fidusinski
unia celna - nie ma cła kolego !


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 27 paź 2018, o 21:25 
Offline
Street Chrome
Street Chrome

Dołączył(a): 27 paź 2018, o 20:50
Posty: 4
Data ur.: A ZIPPO 07
ooo to dobrze
W sumie wymyśliłem, że włożę w tą szczelinę kawałek kartki z bloku technicznego, działa, nie widać póki nie wiadomo, że tam jest. Jak zacznie mnie irytować to wyślę.

Nie zamykam jeszcze, może ktoś ma jakiś inny pomysł?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Wsparcie techniczne naszego forum phpBB3
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL