Teraz jest 16 paź 2018, o 23:04

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 paź 2017, o 00:59 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 23:40
Posty: 3544
Lokalizacja: Lublin i okolice
Data ur.: || ZIPPO ||
Allegro: psmb
E-bay: psmb70
Zmień na iPhona - nie koniecznie 8 :)))


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
"Zostawcie to Polakom. Dla nich nie ma nic niemożliwego." - Napoleon Bonaparte (Somosierra, 1808)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 6 paź 2017, o 10:45 
Offline
Street Chrome
Street Chrome

Dołączył(a): 14 cze 2017, o 11:42
Posty: 20
Data ur.: / ZIPPO
Można spróbować:
Zainstalować AVAST Mobile Security & Antivirus.

Warto usunąć z ustawień przeglądarki (ustawienia\Prywatność\Usuwanie danych osobistych) pamięć cache i cisteczka, a najlepiej całość.

Sprawdzić jaka strona jest ustawiona w zakładce Ustawienia\Strona domowa\domyślna

Warto też zainstalować Adblock Plus dla Samsung Internet z GalaxyApps i odpowiednio skonfigurować.

Jak to nie pomoże to popytać wujka googla


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 6 paź 2017, o 12:42 
Offline
Gold Plated
Gold Plated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2011, o 23:25
Posty: 1809
Lokalizacja: Komorów
Data ur.: /// ZIPPO //
poprostu kup iPhona i problem zniknie [emoji16]


Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 10 mar 2018, o 14:22 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 23:40
Posty: 3544
Lokalizacja: Lublin i okolice
Data ur.: || ZIPPO ||
Allegro: psmb
E-bay: psmb70
Pomocy!
Próbuję zaktualizować Messengera na Samsungu, bo się zbuntował i gadał że wersja za stara. Próbowałem aktualizować - bezskutecznie. W końcu stwierdziłem że go odinstaluję i ściągnę nowego z Google. No i efekt jest taki że nie mam Messengera...
1. Wchodzę do sklepu i znajduję apkę
2. Gada że apka zgodna z telefonem
3. Klikam zainstaluj
4. Każe się logować to się loguję
5. Klikam zainstaluj
6. Gada że niedługo będzie
7. I nic.
I tak od tygodnia. Mać.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________
"Zostawcie to Polakom. Dla nich nie ma nic niemożliwego." - Napoleon Bonaparte (Somosierra, 1808)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 10 mar 2018, o 15:36 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 19:07
Posty: 4545
Lokalizacja: Stahlhammer
Data ur.: / ZIPPO /
Allegro: djarabb
Masz na pewno Galaxy S6 (SM-G920F)?

_________________
Hanys Przodowy


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 10 mar 2018, o 16:06 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 23:40
Posty: 3544
Lokalizacja: Lublin i okolice
Data ur.: || ZIPPO ||
Allegro: psmb
E-bay: psmb70
Tak.

I identyczą sytuację mam z apką PayPal i BZWBK24.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

_________________
"Zostawcie to Polakom. Dla nich nie ma nic niemożliwego." - Napoleon Bonaparte (Somosierra, 1808)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 10 mar 2018, o 16:43 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 19:07
Posty: 4545
Lokalizacja: Stahlhammer
Data ur.: / ZIPPO /
Allegro: djarabb
Spróbuj wyczyścić pamięć i dane aplikacji Sklep Play.

_________________
Hanys Przodowy


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 10 mar 2018, o 17:07 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 23:40
Posty: 3544
Lokalizacja: Lublin i okolice
Data ur.: || ZIPPO ||
Allegro: psmb
E-bay: psmb70
Alleluja!
Mam Messengera!
Adaś, dziękuję :padam:

Jako wieloletni użytkownik iOS nie wpadłem na to, że trzeba coś czyścić...

Edit: i bank i PP też mam. :mrgreen:

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

_________________
"Zostawcie to Polakom. Dla nich nie ma nic niemożliwego." - Napoleon Bonaparte (Somosierra, 1808)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 10 mar 2018, o 20:44 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2652
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Jak coś w Andku jest nie tak, to się najpierw resetuje telefon, potem czyści dane apki, a jak to nie pomoże, to się factory reset robi :D


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 10 mar 2018, o 22:42 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 23:40
Posty: 3544
Lokalizacja: Lublin i okolice
Data ur.: || ZIPPO ||
Allegro: psmb
E-bay: psmb70
Jak dobrze że jesteście Kamraci! [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

_________________
"Zostawcie to Polakom. Dla nich nie ma nic niemożliwego." - Napoleon Bonaparte (Somosierra, 1808)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 mar 2018, o 02:14 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4326
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
Raz w życiu robiłem factory. Jak mini 2 zmartwychwstałem.

Tapatalkam Moturą KaPińć

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Nie używam emotek. :viciu:
Pilkunnussija, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 mar 2018, o 09:07 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2652
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Ja robiłem jak przy beta testach Oreo S8+ wpadł w bootloop.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 mar 2018, o 09:34 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 19:07
Posty: 4545
Lokalizacja: Stahlhammer
Data ur.: / ZIPPO /
Allegro: djarabb
Oreo, to tylko mnie wkurzył...

_________________
Hanys Przodowy


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 mar 2018, o 09:41 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2652
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Ciągle mi zrywa bluetooth. Wku***a niemiłosiernie w samochodzie...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 mar 2018, o 18:42 
Offline
High Polished Chrome
High Polished Chrome

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 08:58
Posty: 233
Lokalizacja: Kraków
Data ur.: \\\\ ZIPPO \\\\
Dlatego nawet nie myślę o 8.0 :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 6 cze 2018, o 23:35 
Offline
Titanium Coated
Titanium Coated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 03:25
Posty: 2107
Lokalizacja: Legi(a/o)nowo
Data ur.: .... ZIPPO ...
Panowie... jak w Microsoft Outlook zablokować maile od nadawców, których adres zaczyna się na:
reply@...

Nie nadążam kasować... takie przykładowe adresy:
reply@lusnek.info
reply@bitaue.info
reply@cocero.info
reply@seyant.info
reply@undnea.info
....
itd. itp.

_________________
Zapalniczko... pokaż mi swój spód... i wkład, a powiem ci czym jesteś.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 6 cze 2018, o 23:56 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 2865
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
Zacznę od tego:


Kurde zmień klienta poczty!!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 7 cze 2018, o 00:07 
Offline
Gold Plated
Gold Plated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 11:33
Posty: 1685
Lokalizacja: Sokołów Młp.
Data ur.: J ZIPPO II
Mogę się mylić, ale w Outlooku to chyba nie jest możliwe. Możesz zablokować konkretny adres, lub całą domenę, czyli kolokwialnie mówiąc to, co po znaku @. Trafiłeś na jakąś cwaną mendę, bo do rozsyłania spamu używa tej samej nazwy użytkownika, ale w innych domenach...

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 7 cze 2018, o 00:16 
Offline
Titanium Coated
Titanium Coated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 03:25
Posty: 2107
Lokalizacja: Legi(a/o)nowo
Data ur.: .... ZIPPO ...
gacoperz napisał(a):
Kurde zmień klienta poczty!!
Na jakiego (nie Patryka)? Do tej pory nie narzekałem.

_________________
Zapalniczko... pokaż mi swój spód... i wkład, a powiem ci czym jesteś.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 7 cze 2018, o 07:36 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2652
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Ustaw sobie filtr na wiadomości od odbiorcy reply@* I niech leci od razu do spamu. Ale musisz być czynny, żeby nie poleciało coś waznego...

Ja na MS Outlook nie narzekam :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Wsparcie techniczne naszego forum phpBB3
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL