Teraz jest 12 gru 2018, o 05:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 paź 2016, o 19:44 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2664
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon


Rolf czegoś pancernego szukał... Tylko z wydajnością tu może być problem.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 12 paź 2016, o 23:26 
Offline
Gold Plated
Gold Plated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 11:33
Posty: 1701
Lokalizacja: Sokołów Młp.
Data ur.: J ZIPPO II
Dzięki Jogi!

Viciu, co do dialera - właśnie mi się aktualizuje ten od Google, a w nim taka nowość:
Obrazek

Wiem, że już znalazłeś, ale może warto spróbować - chyba nic prostszego nie znajdziesz.

EDIT: Już sprawdziłem - działa, można blokować podany numer, lub wybrany kontakt z telefonu. Tak to wygląda w ustawieniach:
Obrazek

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 13 paź 2016, o 06:37 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 2919
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
A to nie to samo? Obrazek

Bo to już od daaawna mam.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 13 paź 2016, o 06:58 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2664
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
U mnie też od nowości było:)

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 13 paź 2016, o 07:49 
Offline
Gold Plated
Gold Plated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 11:33
Posty: 1701
Lokalizacja: Sokołów Młp.
Data ur.: J ZIPPO II
Ale Vicia Moto działa na prawie czystym Androidzie, którego dialer jest mocno odchudzony

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 13 paź 2016, o 12:13 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4352
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
Rolf, jest tylko jeden szczegół, bo inaczej bym Wam buqy nie zawracał - ten googlowski, którego używasz, działa tylko na telefonach Googla. Sprawdzałem. Czyty Android nie ma tu nic do rzeczy - nie i koniec. Co więcej, wcześniejsze wersje, które można sobie było ściągnąć jako .apk i działały też zostały poblokowane.
Ten od Asusa wystarcza mi w zupełności.

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Nie używam emotek. :viciu:
Pilkunnussija, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 22 paź 2016, o 20:50 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2664
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Pytanie: ktoś używa systemu Philips Hue i/lub Samsung Smart Home (drugi współpracuje z pierwszym)? Może jakichś alternatywnych?

Na etapie projektu instalacji elektrycznej znajomy zaproponował dodatkowe okablowanie pod inteligentny dom... Tylko mam wrażenie, że kable są już passe, a kasa na sterownik PLC i programowanie spokonie mogła by iść na jakiś system sterowania :hyhy:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 22 paź 2016, o 21:22 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 19:07
Posty: 4580
Lokalizacja: Stahlhammer
Data ur.: / ZIPPO /
Allegro: djarabb
Hue, to bardzo fajna sprawa. Można fajnie z muzyką zestroić i zrobić sobie fajny klimat.
Np. w zeszłym roku zrobiliśmy sobie Halloween party z zestawem Hue i zrobiło robotę. :wampir:

_________________
Hanys Przodowy


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 22 paź 2016, o 23:16 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 2919
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
,jogi. M bombe ale powiedz gościowi żeby instalował ci głębokie puszki. Potem inteligentny dom łatwo zrobisz tanim kosztem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 26 gru 2016, o 12:01 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2664
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Pytanie do zaznajomionych lub śledzących temat. Jogince kończy się umowa w T. 4 głównych operatorów daje to samo w tej samej cenie, różnią się małymi szczegółami. Zastanawiamy się nad nju za 29 zł (10 gb internetów i nielimitowane sms i rozmowy na komórki, stacjonarne do 10 pln)... warto? opłaca się? Jakoś nie chcę się wiązać kolejną umową na 24 m-ce z operatorem.

W zasadzie jestem zdecydowany, tylko jakoś mnie brak osoby którą w razie czego można wziąć za ryjek i obsobaczyć odpycha...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 28 gru 2016, o 11:40 
Offline
Gold Plated
Gold Plated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 maja 2011, o 11:33
Posty: 1701
Lokalizacja: Sokołów Młp.
Data ur.: J ZIPPO II
Skoro się zastanawiacie nad nju, to sprawdź jeszcze Viking Mobile - czytałem gdzieś, że ich nowa oferta jest świetna, choć nie pamiętam szczegółów... ;)

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 28 gru 2016, o 14:27 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2664
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
Już w nju :) Ja mam najlepszego możliwego operatora. Pracodawca.mobile.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 31 lip 2017, o 13:09 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 2919
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
Pany, Samsung S8 ma wygięty wyświetlacz? Tzn jak s7 edge.

Nie ma normalnego?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 31 lip 2017, o 13:12 
Offline
Titanium Coated
Titanium Coated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 03:25
Posty: 2134
Lokalizacja: Legi(a/o)nowo
Data ur.: .... ZIPPO ...
gacoperz napisał(a):
wygięty...
Tak. Nie ma.

_________________
Zapalniczko... pokaż mi swój spód... i wkład, a powiem ci czym jesteś.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 31 lip 2017, o 14:02 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 13:30
Posty: 2919
Lokalizacja: Bochnia
Data ur.: // ZIPPO //
Allegro: gacurro
O to błąd. WielBłąd.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 31 lip 2017, o 16:00 
Offline
Titanium Coated
Titanium Coated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 03:25
Posty: 2134
Lokalizacja: Legi(a/o)nowo
Data ur.: .... ZIPPO ...
Mnie pasuje tak jak jest [emoji14]

Wysłane z SM-G950F

_________________
Zapalniczko... pokaż mi swój spód... i wkład, a powiem ci czym jesteś.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 12 wrz 2017, o 22:05 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2011, o 16:22
Posty: 2664
Lokalizacja: Tarnów
Data ur.: G ZIPPO III
Allegro: czomon
S8+ miażdży system. Myślałem, że s6 edge + jest idealny, ale widać się myliłem.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 5 paź 2017, o 16:43 
Offline
Titanium Coated
Titanium Coated
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 03:25
Posty: 2134
Lokalizacja: Legi(a/o)nowo
Data ur.: .... ZIPPO ...
Taki g*wno mi się otwiera po włączeniu przeglądarki samsunga... jak to zablokować? Zainstalowany Norton Mobile nie reaguje.

W Chrome tego nie ma.ObrazekObrazekObrazekObrazek

Wysłane z SM-G950F

_________________
Zapalniczko... pokaż mi swój spód... i wkład, a powiem ci czym jesteś.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 5 paź 2017, o 18:33 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 17:56
Posty: 4352
Lokalizacja: Marki
Data ur.: //// ZIPPO ////
Allegro: viciufulik
E-bay: viciufulik
Nie szlajaj się po dziwnych stronach z pomocą dziwnych przeglądarek.

Patatajam Moturą Czy Gie.

_________________
Zastrzegam, że te wiadomości pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.
Nie używam emotek. :viciu:
Pilkunnussija, arbiter elegantiarum i wicepierdoła


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 5 paź 2017, o 19:13 
Offline
George Blaisdell
George Blaisdell
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 19:07
Posty: 4580
Lokalizacja: Stahlhammer
Data ur.: / ZIPPO /
Allegro: djarabb
Może zmień ustawienia strony startowej?

_________________
Hanys Przodowy


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Wsparcie techniczne naszego forum phpBB3
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL